“ING-INVEST“, d.o.o. Danilovgrad

Ing invest gaji timski rad, multidisciplinarnu odgovornu saradnju i uvođenje klijenata u najranijem stadijumu projektovanja.

 

Tokom proteklih 20 godina, naš studio je stekao reputaciju za odgovornost i liderstvo u planiranju i projektovanju, tehničkoj kontroli-reviziji, stručnom nadzoru i tehničkim prijemom svih tipova građevinskih objekata.

 

DA BI PRILIKA POKUCALA NA VAŠA VRATA, DOZVOLITE NAM DA IH ZAJEDNO ISPROJEKTUJEMO.

NAŠI RADOVI

PORTFOLIO

VEZIR
In Kolektivno stanovanje / Poslovni objekti
Ako želite da vidite ostale projekte koje smo radili kliknite

UPOZNAJTE

NAŠ TIM


Stručni kadar čine visokokvalifikovani i kreativni ljudi koji su posvećeni poslu i preduzeću, i potpuno su osposobljeni da stručno, profesionalno i timski izvršavaju sve programske zadatke, kao i da stručno odgovore na sve zahtjeve i pitanja Investitora.


ING-INVEST“ d.o.o., pored stalno zaposlenog osoblja, uvijek ima na raspolaganju stručne saradnike iz oblasti arhitekture, građevinarstva, elektrotehnike, geodezije, geologije, hidrotehnike, mašinskih postrojenja, uređaja i instalacija, ptotivpožarne zaštite, pejzažne arhitekture itd.

Ako želite da vidite ostatak tima kliknite

U ČEMU SMO DOBRI

O DOSADAŠNJEM RADU

U dugogodišnjem radu preduzeće je radilo na projektovanju, izvođenju, vršenju stručnog nadzora i vršenju tehničke kontrole-revizije, tehničkim prijemima različitih i mnogobrojnih objekata: stambenih, poslovnih, proizvodno-tehnoloških, sportskih, ekonomskih, pomoćnih objekata, kao i adaptacija, sanacija, rekonstrukcija, investicionih održavanja, urbanističkog projektovanja, projekata eksterijera i enterijera.

Individulni objekti0

Javni objekti0

Kolektivno stanovanje0

Poslovni objekti0

Niskogradnja - Saobracajnice0

NAŠ BLOG

NOVOSTI

Ako želite da vidite ostale novosti kliknite

POVEŽITE SE S NAMA PUTEM

DRUŠTVENIH MREŽA

FACEBOOK

VIŠE

YOUTUBE

VIŠE

LINKEDIN

VIŠE

INSTAGRAM

VIŠE