STIJEPOVIĆ: Uskoro gradnja Doma starih, Gradskog pozorišta i vrtića na Starom aerodromu

 

Vrijednost investicija kada su u pitanju radovi na putnoj infrastruktiri, zajedno sa prethodno izvedenim radovima na ugradnji fekalne i atmosferske kanalizacione mreže, iznosi oko 400.000 eura.

On je tom prilikom istakao da su gradska preduzeća Vodovod i kanalicacija i Putevi u prethodnom periodu na kvalitetan način uradili zahtjevan i obiman posao koji je rezultirao značajnom unaprijeđenju komunalne infrastrukture u Dalmatinskoj ulici i njenim bočnim kracima. Gradonačelnik je uputio zahvalnost građanima tog dijela grada na pokazanom strpljenju i razumijevanju tokom izvođenja radova, zbog njihovog prolongiranja usljed loših vremenskih uslova.

Stijepović je ocijenio da je gradska uprava realizacijom tog projekta ispunila još jedan zadatak iz programa za koji su joj građani ukazali povjerenje, i podsjetio da je uprava Glavnog grada, u saradnji sa gradskim društvima i građanima, u prethonom periodu realizovala niz sličnih projekata u Maslinama, na Zlatici, u Tološima, na Koniku i Zabjelu, u Gradskim opštinama Tuzi i Golubovci, i da će to nastaviti da čini i ubuduće u svim djelovima grada. Najavljujući početak realizacije krupnih infrastrukturnih projekata, kao što su Gradsko pozorište, natkrivanje jednog otvorenog bazena, izgradnja Doma starih i vrtića na Starom Aerodromu, zaključio da na taj način gradska uprava još jednom potvrđuje da kontinuirano ispunjava jedan od prioriteta u svom radu, a to je ravnomjeran razvoj grada i unapređenje ukupne infrastrukture kako bi građanima obezbijedili bolji kvalitet života – ističe se u saopštenju iz PG biroa.

 

http://portalanalitika.me/clanak/224118/stijepovic-uskoro-gradnja-doma-starih-gradskog-pozorista-i-vrtica-na-starom-aerodromu